Nog
-101 dagen
te gaan!
Wat had ik die zoveel liever niet gehad

Vandaag ontving ik mijn eerste donatie voor mijn 10e deelname aan Alpe d’HuZes.

En wat had ik die zoveel liever niet gehad.

Wat had ik graag gezien dat Alpe d’HuZes en alle andere acties om geld bijeen te brengen voor onderzoek naar kanker en de bestrijding ervan niet nodig zouden zijn geweest.

Dat kanker er niet meer was. Of mooier nog; dat er nooit kanker zou zijn geweest.

Dat kanker niet meer zoveel levens op z’n kop meer zou kunnen zetten.

Dat kanker er niet voor zou hebben gezorgd dat mijn vrouw al zo vroeg zonder moeder verder moest.

Dat wij vandaag niet elke seconde in gedachten teruggaan naar het moment dat mijn moeder vandaag precies 3 jaar geleden afscheid van ons nam en wij afscheid van haar namen.

Maar misschien juist vandaag besef ik mij deste meer hoe blij ik met de donatie ben. En hoe blij ik ben dat Alpe d’HuZes bestaat en hoe blij ik ben met al die andere acties voor het KWF.

Wij hadden zonder de inspanningen van Alpe d’HuZes en al die andere acties niet meer 3 jaar extra reservetijd gekregen en nog zoveel mooie momenten met mijn moeder mogen beleven.

Bram, Fons, Sylvia wiens leven door kanker op z’n kop werd gezet, maar die door door alle uit onderzoek ontstane behandelingen inmiddels weer met vertrouwen naar voren kunnen kijken.

De donatie vandaag komt van lieve en dierbare vrienden die ik zonder Alpe d’HuZes nooit zou hebben ontmoet, zoals zoveel diebare mensen die wij in de afgelopen 10 jaar hebben leren kennen.

Hoe graag ik ook had gewild dat de donatie nooit nodig zou zijn geweest, toch ben ik er dankbaar voor.

Komend jaar zal ik weer mijn stinkende best doen om zoveel mogelijk geld bijeen te brengen voor de onderzoek naar kanker en de bestrijding van deze ziekte.

Zal ik op 6 juni zes keer de Alpe beklimmen en op de top weer even dicht bij mijn moeder zijn.

Omdat van niets doen nog nooit iemand beter is geworden.

Warme en sportieve groet


Klik HIER om een bericht of reactie achter te laten in het Gastenboek.

Impression design + internet Enkhuizen, grafisch ontwerp, websites, website, webdesign, intranet, content management systemen (CMS)