Nog
-303 dagen
te gaan!
Wat is Alpe dHuZes

Alpe d’HuZes is een actie waarbij fietsers, alleen of in een team, geld bijeen fietsen waarmee zij een bijdrage leveren aan de strijd tegen de gevolgen van kanker. Op één dag wordt door individuelen of als team zes maal de legendarische Alpe d’Huez beklommen. Een bijna onmogelijke opgave. Toch lukte het in de afgelopen 13 jaar al heel veel deelnemers, zelfs een aantal (ex-)kankerpatiënten!

Sinds 2006 is er door de deelnemers een astronomisch bedrag van ruim 160 miljoen euro bij elkaar gefietst, gerend en zelfs gehandbiked.

Maar Alpe d’HuZes is nog veel meer dan dat!

Alpe d’HuZes en haar Missie
Alpe d’HuZes zet zich ervoor in dat de strijd tegen kanker uiteindelijk wordt gewonnen. Dat kanker niet meer als een dodelijke ziekte, maar als een chronische ziekte kan worden gezien.

Alpe d’HuZes en haar Anti-strijkstokbeleid
Alpe d’HuZes hanteert een strikt anti-strijkstok beleid. Alleen daardoor kunnen we garanderen dat 100 % van het ingezamelde geld ook daadwerkelijk ten goede komt aan het onderzoek naar de bestrijding en preventie van kanker.

Alpe d’HuZes en haar Onderzoeksfonds
Onderzoek naar kanker en implementatie van de resultaten is het hoogste doel van de stichting Alpe d’HuZes. Al het geld gaat daarom naar het eigen onderzoeksfonds van Alpe d’Huzes binnen KWF Kankerbestrijding.

Alpe d’HuZes en haar KANJERS!

Alpe d’HuZes kent ook een zogenaamd ’kanjer-register’. Je hebt recht op vermelding in dit register als je minimaal 6 maal op 1 dag met de fiets Alpe d’Huez weet te beklimmen en deze sportieve prestatie weet te combineren met aantoonbare sponsorwerving voor KWF Kankerbestrijding.

Maar de beste manier om Alpe d’HuZes te beleven is door het te zien en horen.

Klik HIER en bekijk een compilatie van Alpe d’HuZes 2012 (Youtube)

Impression design + internet Enkhuizen, grafisch ontwerp, websites, website, webdesign, intranet, content management systemen (CMS)